Правила и футболна школа

Правила на футбола е много прост. Мачът се играе на терена, където има 2 групи. Всеки от тях се състои от единадесет играчи. Функция група се състои в записите като на няколко глави, трябва да се действа в съответствие с правилата на играта футболна школа

football

Удовлетворявайки завладяващ съдържа две петдесет процента, всеки от които се състои от 45 минути. Целият костюм, така продължава 90 минути. Това е основният момент в играта. Въпреки това, главният съдия има право да направи принос в редовното време, в минути. Ако той смята, че това е необходимо (влияе на избора на посредник може да има дълги паузи в играта).

Брой играчи във футболна школа

В един футболен мач играят две групи, всяка от които се състои от единадесет играчи на терена. В една странична пейка, където ти седиш на замяна. Броят им е ограничен правилата за състезания. Обикновено това е 7 играчи. Треньор в анфиладах може да се опре на три корекции в костюм.

Футбол се нарича спорт. Това означава, че между играчите сблъсък. Някои от тях не отговарят на ръководство. Те нарекли това е гадно. Обикновено това е умишлено или неочаквано действие, което излиза извън рамките на правосъдието. Според тази дефиниция, това правило може да: натискане, държейки за тениска, oplucie друг играч или лошо слайд принадлежности.

Във футбола има два вида карти, жълти и червени. Съдията, който се прилага законодателството може да покаже, хартиена кутия, в нарушение на тези принципи. Повече за жълти, и червени картони във футболна школа може да бъде преразгледана в документа.

football2

Силните парчета на видео игри

По време на футболен мач може да достигне до крайната дата на кампанията в резултат на нарушения, да си постави, и така нататък. Връщане в игра се случва, след като на така наречените необратима област. Във футбола, могат да се разграничат няколко:
Футбол-това
е най-вероятно най-популярният спорт в Полша, се намира в прекрасния страстта на публиката, а също и физически лица, занимаващи се със спорт. Той може в резултат да се окаже, че основните правила са добре познати, но понякога ги игнорират, защо си струва да се направи едно малко повторение, най-малко във връзка с повечето от тези основни принципи.

И така, една група има единадесет играчи, така че в началото костюм на терена 22 играчи. Въпреки това, само вратарят може да се докосне до кръгла ръце, а също така да направите това само в техния район.

football3

Безплатно хвърли се извършва с единадесет метра от гол линията, и ако топката отива от сайта, след това, че имаме работа с колата или да се откажат от удари. Когато става въпрос за неприятни или нарушаване на правилата, съдът може да се постави на мястото на изпълнение.

Тежка обида правила, тъй като нарушението или неспортсменско поведение могат да бъдат помещения за съда, за да предложи на геймърите жълто или в някои случаи червен картон– жълт цвят-предупреждение, както и видя пред себе си червен картон, играчът трябва да напусне зоната.

Червена хартиена кутия, освен това, можете да видите в събирането на 2 жълти картона.
Влак във всеки мач може да
направи до три модификации. Мачът продължава 90 минути и също се разделя на два полувреме по 45 минути, макар че за всяка от петдесет на сто от арбитър може да включва в себе си допълнително време-това се случва най-вече в случай, че видео играта е много спирки, например, се изисква

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *