Как да се обучават млади футболисти?

Как да се обучават млади футболисти?

Списък на 100 най-добрите играчи на възраст под 21 години, в продължение на десетилетия, той публикува испански списание Дон Балон. Но когато той 2011. спря да ходи, поради финансови затруднения, този избор “предполага”, страница 101 велики цели, които, в съответствие с името си, се е променило броя на играчите в избора си.

Размер на шрифта а а а Така на 101 велики цели вчера публикува своя списък от 101 най-добър футболист, роден след 1. Януари 1994 година. Въпреки че е роден в Холандия, на който отбор до 21 г. играе и който два пъти покори Европа в кариерата си той е играл два мача в Мароко, както и преди, повече, отколкото преди шест години. Сред започна да крещи на футболисти от цял свят, е намерил своето място и в двете Хърватия Ален Халилович и Матео Ковачич.

За Халилович британски журналисти твърдят, че през миналата година в състава на “Барселона” показа признаци на таланта, докато през този сезон е свършил прекрасна игра Sportingu от адррес gijona. Освен това, Haliloviću очаква се през следващата година да намери място в първия състав на каталунския гигант.

Как се формират най-добрите футболни класове?

Как се формират най-добрите футболни класове?

Що се отнася до Kovačića, отбелязва, че той отдавна присъства във всички списъци на най-добрите млади играчи. Ковачич, според авторите на варианти, може да има големи проблеми с minutažom през този сезон, но те показват, как му изглежда, че той е доволен от играта в един отбор с лук Modrićem, когото нарекли Kovačićevim убил. Като за играчи с пространството на бивша Югославия, в списъка с намерени и пет сръбски играчи – Александър Митрович, Андрей Живкович, Предраг Райкович, Неманья Максимович и порт Йович. Освен тях, нашият дует, списъкът вече е не един от тези пространства.

Само редки таланти, скъпоценни камъни, тези, които наричат новите Messijima и Maradonama наистина да стане голяма футболна звезда. Точно преди десет години на света на фифа публикува списъка на най-добрите млади играчи в света играчи, които всички бяха сигурни, че те ще бъдат в следващите години редактиране на световния футбол.

Където те играчи, които се намират в този списък са попаднали в челната десятка? Двама играчи #LFC в представените в топ 50 на най-красивите на света по футбол за юноши футболисти обекти през 2007 г.; Херардо Бруна & Николай Михайлов. Twitter обяви и неприкосновеността на личния живот  Sadick Адамс

Предимства на тренировки

Предимства на тренировки

Просто когато е била публикувана и на посочените по-горе статия в света Socceru, Адамс подписа известният договор с високата “Атлетико” и беше представен като най-големият футболен талант в света. Въпреки това, в Мадрид, те бързо разбраха, че Адамс никога няма да стане наследник на Torresa, който тази година е напуснал клуба. След само една година в Мадрид Адамс отиде в Vojvodinu. Подписа договор за четири години и половина, но на прекратяване на договора само след девет мача.

По-късно играе в Тунис, Саудитска Арабия, и сега в първа лига в Гана. Тениски Asante Котока и се върна в националния отбор на Гана, за която, като 27-годишен дебютира тази година. Клуб донесъл Купа в Гана хеттрик от половината на финала. Исмаил Айссати Има много по-голяма кариера, отколкото своя предшественик, и дори може да бъде повече, че на 16 години не се е отказал да премине в “Барселона”.

Играл над 50 мача за псв айндховен и Аякс”, над 40 от които 2012. година ходят в турски Антальяспор. Един сезон е прекарал в Турция в Antalyasporu, три в Руската Tereku, а през миналия сезон той се връща в Турция и оглавява полузащитник Alanyaspora. Въпреки че е роден в Холандия, на който отбор до 21 г. играе и който два пъти покори Европа в кариерата си той е играл два мача в Мароко, както и преди, повече, отколкото преди шест години.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *